Den långa sommaren

Img_2504-PS2 Närheten till havet, egentid och den ännu så sköna värmen. Sommaren är ljuvligt lång här på Malta. 25 grader i medelhavet och nära 30 i luften. Mycket mer behövs inte just nu, än att kunna ta tillvara på nuet…

…tids nog kommer regn och kyla även hit.

Ser först nu att den här bilden är som klippt och skuren för onsdagens Intetsägande tema 😦

Torsdagstema / I Like

9 thoughts on “Den långa sommaren

  1. Åh va härligt! Här är det grått och regnigt, ibland kan det dock vara skönt också att bara vara inne och mysa, men i längden tröttnar iaf jag och längtar efter vår och sol, vintern sen har jag väldigt svårt för…

    Gilla

  2. Tänk, det är fortfarande för varmt för mig! Jag förstår att det är ljuvligt för den som gillar värme, själv håller jag mig gärna här i mitt kallhål 😉

    Gilla

  3. Så skönt det ser ut och vilket ljuvligt väder! Jag skulle inte tacka nej till några veckor i det klimatet.=) Här närmar sig temperaturen nollan. Som tur är har vi äntligen fått se solen igen, det har varit otroligt grått senaste veckorna.

    Gilla

Skriv gärna en rad eller två.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s