Gimme More Colors…

Img_3588Har förstått av en del inlägg jag läst att hösten ”därhemma” börjar kännas lite grå. Även här börjar sommaren sjunga på sista versen om än himlen idag varit blå. Vy från Dixie´s i Independence Garden, Sliema. Img_7320-PS3Färg betyder mycket för välbefinnande liksom solens varma strålar. Här är ändå någon som vill ha mer…Img_5986-Venice-PS4Vill också ha mer och letar fram en bild från Venice i LA. Här blir ögon, himmel och fågel medelpunkterna.Img_8139-PS3Väljer slutligen den här som var tänkt inför Ordlös Lördag / Tema Graffiti men ”inte hann med”. I området Tigne / Qui-Si-Sana har grå betong förvandlats till färg. Att han ler med både ögon och mun gör inte saken sämre…

Gimme More Colors…???  🙂

Helgbilden

20 thoughts on “Gimme More Colors…

 1. Yes!! Det där gillas skarpt! Nu när det grå lägger sig över Sverige är din blogg en ovärderlig källa till inspiration och andhämtning. Tack för fin kommentar hos mig idag.

  Gilla

 2. Underbart med dessa färger! Det behövs när mörkret faller över norden och träden fäller sina löv…det börjar bli lite gråtrist här nu, om än ganska varmt idag med +14 grader. Jag har förstått att det fortfarande är varmt på Malta?!

  Gilla

 3. Njuter i fulla drag av din färgstarka helgkavalkad!!
  Värme är en bristvara här uppe i norr just nu.
  Dunjacka modell mellanvarm är perfekt utstyrsel
  tillsammans med vinterkängorna när man ska pulsa i snön….

  Gilla

 4. Håller med, gimme more colors… Jag fullkomligt älskar färg och vet att det kan liva upp vilken tråkig dag som helst. Det är kul när det tas sådana initiativ som du visar på bilderna, det ger staden mer färg och folk får chans att utveckla sina sinnen.

  Nu har jag startat upp min nya blogg på egen domän. Kika gärna in om du vill 🙂

  Gilla

 5. Det inlägget var en färginjektion som hette duga. Precis vad jag behövde. Älskar bänken. Den skulle jag gärna vilja sitta på. Fantastiskt fina bilder Anita:-)

  Gilla

 6. Svar: Klart jag/vi inte deltar i dessa övningar. Vi betalar ju faktiskt hyra för ”rubbet” å vi är då inte så sugna att jobba gratis (jo, det serverades visst grillad korv, som jag inte ens äter) å att stifta bekantskap med de i det här fallet politiskt korrekta grannarna är inte riktigt vår grej heller. Usch, vilka hemska brf-människor vi är;-) Som tur är håller du med:-). Vilken lättnad att jag/vi inte är ensamt om inställningen där;-)

  Å om ni kommer till 08 ta med er regnkläder. Ni väljer verkligen fel årstid, men jag vet ju varför…
  Men jag förstår helt och hållet att du längtar hem redan innan du landat på Arlanda…

  Gilla

 7. Åh vad härligt med alla denna färg! Behövs i detta höstrusk. Håller tummarna att solen tittar fram i helgen när ni kommer för nu har det verkligen regnat varenda dag. Och gummistövlarna behövs till svampplockningen, dyngsurt i skogen. Men svamp är det gott om, de bruna höstkantarellerna behöver man inte ens leta efter, bara sätta sig ner och fylla korgen/påsen 🙂 Välkommen hem till Svedala!

  Gilla

 8. …bara jag igen, ser ju nu sent omsider att du kommenterat fotona från Malta i september , å visst är det samma gata som sonen och hans flickvän bor på!!! Bor du längre ner mot havet? Det var underbart vackert och lugnt område!!! Må så gott! Å hälsa honom om du ser han 😉

  Gilla

 9. Svar: Tack för din fina kommentar Anita. Men en sak vet jag – du är min absoluta favo fotograf oavsett kamera. Du lirar i Allsvenskan och jag i Div. 3. Men jag är riktigt glad för det ändå 🙂

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s