Skyltsöndag

Img_3887-3-PS2Det blev många spontana stopp utmed vägen under vår roadtripp i Kalifornien. En del lite enkla hak och en del väldigt enkla hak. Här är ett på vår väg norrut från San Francisco mot Humboldt Redwood National Park.Img_6555-2-PS2-KHär ett annat riktigt kul(t) ställe i Hollywood i Los Angeles.

Att skylta på söndagar är Pumitas idé. Roligt och öppet för alla 🙂

7 thoughts on “Skyltsöndag

 1. Är det fria tidningar på första bilden, tre olika sorter?! Inte illa. Damen i den andra är för mig ”typiskt amerikansk” skyltdocka. Läcker skyltning (hon alltså) om man inte söker ngn djupare mening. 😉 Och quinoasallad är så himla gott. Jättekul att du visar så många fina bilder från resan. 🙂

  Gilla

 2. Personligen tycker jag att små hål i väggen ofta är roligast och serverar överraskande god mat. Vi satsar nog alltid på sådana små ställen.

  Gilla

 3. Åh, så ni har varit på USA:s västkust och rest runt. Kul! Och visst är det de små ställena som brukar vara bäst. Ser ut som det var flygande servering där eftersom ”skyltdockan” står på rullskridskor. 🙂

  Gilla

 4. Vilket urval av tidningar på första bilden och snygga automater! Skyltdockan på den andra känns verkligen typisk amerikansk. Ser ut som att det finns en hel del gott att äta där.=)

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s