15 thoughts on “Vindkraft

 1. Det ser ut att vara en fin, ljum sommarvind. Den gillas så mycket mer av mig än oktoberdagens kulna snålblåst. Se där, ytterligare en regel utan minsta undantag 🙂

  Gilla

 2. Du lyckas alltid överraska mig med dina fyndiga och vackra temalösningar. Å eftersom jag monterat hur många vindkraftverk som helst i tidningar på mitt jobb så var din bild väldigt välkommen kan jag säga 🙂

  Gilla

 3. Oj vilken härlig bild och tolkning! Njuter! Precis som du skrev om mitt inlägg så fastnade jag för den gröna färgen på dörren tillsammans med regeln. Fast jag tänkte inte på pistage…;)

  Gilla

 4. Svar: Ja du… som du ser hade jag för ett tag sedan avsikten att byta till WordPress – därav min bpz3 ”inloggning” hos dig när jag kommenterar. Har knappat in min vanliga inloggning hur många gånger som helst hos dig och andra WP-användare. Förgäves. WordPress går tillbaka till ett konto jag en gång skapade, men aldrig utnyttjade.
  Å varför gjorde jag inte det då? Jo, WP ligger långt över min IQ. Har inte så många fungerande hjärnceller som klarar av det programmet, tyvärr.
  Dessutom tycker jag att blogger/blogspot rensar utmärkt. Alla skräpkommentarer hamnar i skräpposten. Å ibland rensar jag där, men får mig alltid ett gott skratt när jag läser några av dom 🙂

  Gilla

 5. Hos dig behöver man inte sätta upp ett finger för att känna åt vilket håll det blåser, det vackra gräset med sina kvastar böjer sig för vindkraften. Skönt att få lite påminnelse om varmare tider och platser, här blåser det bara gula höstlöv rakt igenom kroppen. Fin tolkning 🙂

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s