Veckans fönster

Img_0989-2-PS2En röd liten stuga på söders höjder i den vackra huvudstaden Stockholm. Något liknade hittar man inte på Malta. Här bygger man sällan i trä.

Om man mot all förmodan gör det så målar man det inte falurött och inte heller med gröna fönsterkarmar. Nostalgi ? Ja, lite. Därav orsaken till mitt val av veckans valfria fönster.

Nu flyger jag till Stockholm. Tillbaka om en vecka…

Veckans fönster / Tema Valfritt

16 thoughts on “Veckans fönster

 1. Det huset känner jag mycket väl igen. Promenerade förbi där i somras. Området är ju så himla mysigt – mitt i stan dessutom. Tur att husen är kulturmärkta!

  Gilla

 2. Det här huset gillar jag skarpt. Har inte sett det på riktigt. Så vackert med gamla välvårdade hus. Gillar blomsterpraktem där också. Orange och rosa var en annorlunda kombination till det röda huset, men jag gillar det faktiskt!

  Gilla

 3. Mmmm, sommar, grönska och röda små stugor, du vet hur du ska reta oss här i höstmörkret 😉 Jättefina färger och den gröna fönsterramen är ju bara för vacker! Säger det igen, ha det så jättebra och var rädd om dig!

  Gilla

 4. Charmigt! När jag var på Island tog det mig ett tag att inse att husen i Rejkjavik jag trodde var byggda i trä inte var det (förstås, var skulle de få trä ifrån på Island, deras skogar höggs ner och blev vikingaskepp en gång i tiden…) utan bestod av korrugerad plåt… Ger faktiskt samma intryck på håll med en förprogrammerad hjärna…

  Gilla

 5. Inte är det där Valletta, inte. Inte riktigt den röda färgen jag helst vill ha… men gillar ändå. Vi är lite för fega med färg här i Norden.
  P.S. Ta gärna med dig lite sol när du kommer upp! 🙂

  Gilla

 6. Välkommen till Stockholm, nu när jag flyger härifrån! Falurött är en bra färg, vet att den exporterats till Latinamerika.
  Jag återkommer om ”Så ska det låta”-inspelningarnas ”fusk” – hinner inte utveckla det nu.

  Gilla

 7. Verkligen så långt man kan komma från dina vanliga Malta-bilder. Söt liten stuga. Troligtvis skulle inte trähus stå sig så bra mor sol, salt och vind ner vid Medelhavet. Men här i Sverige är det ju precis så som små stugor ska se ut! Hoppas ni har det bra i Sverige!

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s