14 thoughts on “Kors o tvärs

 1. Vi hade också blå himmel i dag – men du hade nog en skönare temperatur! Trevlig helg! Och må ledningarna hålla (själv har jag problem med nåt i elsystemet, halva bostaden i mörker – buuu!)

  Gilla

 2. Välkommen tillbaka. Saknade dig MYCKET. Visste inte att du var i 08. Ja, här såg du då verkligen ite mycket av sådana vyer som du visar på den fantastiska bilder du lägger upp.
  Hade du stannat tills idag hade du kanske hittat en blå himmel, men åt andra sidan hade du frusit ihjäl – 2 grader…

  Gilla

 3. Väldigt korslagt skulle jag säga.
  Det här är ännu ett land där jag inte skulle vilja vara montör och ansvarig för alla luftburna ledningar som ligger i kors över gränderna.

  Gilla

 4. Skönt att du är hemma igen, ordning är återställd… 😉 även om det är trevligt att ha dig inom samma landgräns då och då. Gillar din bild oerhört mycket, är ju lite såld på sådana bilder vet du, byggnader, kablar och blå himmel, så himla snyggt! Dessutom är ju dina byggnader mer exotiska än de här i Sverige. Ha en riktigt skön helg!

  Gilla

 5. I länderna runt Medelhavet är man inte så noga med hur man drar ledningarna. Ofta hänger de mellan husen och har dessutom ofta sällskap med lite klätterväxter. Eller som hos dig där de dras kors och tvärs mellan husen! Men det brukar ju fungera ändå så …

  Gilla

 6. Jag fascineras så av de där ledningarna, det funkar alltså utan att allt behöver vara så strukturerat och exakt som vi gärna vill ha det i Sverige!

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s