16 thoughts on “Snurrig

 1. Rostig taggtråd – mums! Gillar ju sådant skarpt som du vet. Åsså fick du t o m delar av ett spindelnät med på bilden. Bra jobbat där 🙂

  Gilla

  • Jamen det var ju inte alls meningen !! Bakom den här taggtråden finns inga fängslade människor. Här bakom finns en bondes åker mitt i självaste St. Julians. Kanske du blir gladare om du tittar på mina tidigare lite mer färgglada bilder istället. Vill absolut inte göra någon ledsen med mina bilder !! Nu blev ju jag också ledsen… 😦

   …men det är sant. Man skrattar ju inte högt precis när man ser bilden.

   Gilla

   • Menade inte att jag ogillade din bild, den var ju riktigt snygg i tanke på ett lyckat foto, mera bara att just taggtråd är ju inte något som man precis gillar, känns lite instängt.
    Kommer ihåg när jag var liten och man ännu fick stänga kohagar med just taggtråd, vad många revor jag fick på armar och ben när jag ville in å klappa våra kossor. Idag är det nog förbjudet att stänga in djur med taggtråd tror jag.
    Men många gillar att göra hantverk av gammal taggtråd har jag sett när jag varit å kollat i hantverksbutiker, men det faller inte mig i smaken riktigt.
    Så bra att du har sol och värme i ditt sköna land.
    Ska drömma om den kommande sommaren när vi kör ut bobilen och drar till fjällen….

    Ha det gott kära du .

    Tjingelingen från Rantamor.

    Gilla

Skriv gärna en rad eller två.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s