En i mängden

Img_2742-PS2Varken bättre eller sämre än någon annan men alla och envar ändå så unika.

Om du vill att ditt liv ska bli en magnifik historia,
börja då med att inse att det är du som är författaren
och att du varje dag har möjlighet att skriva en ny sida.
– MARK HOULAHAN –

Onsdagstema/I min stil

17 thoughts on “En i mängden

 1. Så fint fotat och skrivet, blir nästan tårögd. Jag är ju en av dem som aldrig är nöjd med mig själv och som samtidigt vet att det är endast jag som kan skriva den där nya sidan varje dag. En kamp som ständigt pågår, ja du vet vad jag pratar om. Ha en fortsatt fin dag!

  Gilla

 2. Gillar också stenar och undrar ofta var de kommer ifrån och hur gamla de är samt vilka olika material de är gjorda av.
  Å ditt citat – ja, det kunde inte vara mera sant. Det borde man säga till sig själv varje dag – som ett mantra!

  Gilla

 3. Underbar bild på de vackra stenarna! Jagj vill inte vara en i mängden och jag tror inte någon är det heller! Jag tror alla är unika! Även stenarna! 🙂
  Men citatet gör mig lite arg….det är inte så lätt att helt plötsligt säga till sig själv att ok, nu tar jag över och ska göra mitt liv meningsfullt! Jag ska börja vara författaren i mitt liv och börja skriva första bladet i morgon…och göra dagen betydelsefull! Nej, det fungerar inte så! Det tar tid att förändra och det som är viktigast är att låta det ta tid! Jag blir superstressad av att allt ska fixas på en dag…eller gärna mindre!
  Men jag gillar din blogg och dina bilder! Och det är bra! 😉

  Gilla

 4. Ditt bidrag tycker jag väldigt mycket om. Det illustrerar så fint att man vill vara sig själv och inte göra sig till. Vara den som man är avsedd att vara. Bra jobbat med kameran och tänket. Ha en fin kväll.

  Gilla

 5. Så himla klokt och fint tolkat! Jag blir alltid lite obstinat när jag hör något dumt citat i stil med ”Samla inte på småsten för då kan du missa diamanten”. Vadå!?! Jag föredrar ”Små sår och fattiga vänner ska man inte förakta”. Alla stenar är unika! Punkt. Och kram!

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s