Skyltsöndag

Img_0096-2-PS2Att hitta parkeringsplats är för många ett bekymmer här på Malta. För att underlätta för de som bor i Sliema beslutade local council att man skulle införa restriktioner för de som inte bor i Sliema.

P-skivan skulle införas ! Måndag till fredag får bilen stå parkerad högst två timmar. Sen måste den flyttas.

Skyltar sattes upp och det hela pågick drygt en vecka. Protesterna var höga speciellt från lärare. Det ansågs inte rimligt att varannan timme lämna lektionssal och elever för att ge sig ut och flytta bilen.

Idag är alla skyltar överkorsade med röd tejp i avvaktan på att finna en annan lösning på problemet.
Är tacksam över att ha garage 🙂

Pumita ligger bakom idén att skylta på söndagar.

 

8 thoughts on “Skyltsöndag

 1. Förstår problemet, men är väldigt impad över den snabba reaktionen av local council på protesterna. Bra där, även om det ju inte löser parkeringsproblemen för varken de boenden. lärarna eller turisterna. Undrar med vilken snilleblixt local council kommer med nästa gång.

  Hursomhelst gillar jag din ”lokala skyltning”. Alltid lika roligt att lära sig mera om livet på ”din” ö 🙂

  Gilla

 2. Det är så härliga färger i dina bilder, hur gör du? En bild från ett gathörn och den är ju bara hur skön som helst, även om det är överkryssade skyltar osv. Glömde helt bort skyltsöndag i dag, har sovit på eftermiddagen efter lunchen hos föräldrarna. Tror att höstmörkret påverkar min ork ganska mycket.

  Även om du tycker att du har mycket som går emot dig i livet så har du en talang som fotograf och en vän i mig, även om vi bor långt ifrån varandra. Du och några andra som jag har lärt känna genom bloggandet ger mig så enormt mycket, även de dagar då själva bloggandet inte gör det. Även om jag har familj och vänner omkring mig så känns det jobbigt att vara 39 år, singel, barnlös och sjukskriven. Blir bränd gång på gång när jag försöker träffa någon, drar liksom till mig män som egentligen inte är något att satsa på, men på grund av mitt dåliga självförtroende så tror jag inte att jag förtjänar bättre. Ska inte dra det i långbänk, men som sagt, fotandet och bloggandet har räddat min vardag, hade nog inte pallat med ensamheten på dagarna utan din och andra bloggares uppmuntran. Ha det jättebäst och kram 🙂

  Gilla

 3. Svar: Hur många stavfel har du inte fått stå ut med från min sida. Ogillar dom precis som du, men ofta ids jag inte att gå tillbaka och rätta till, speciellt inte om jag kommenterar på mobilen.

  Stor och varm styrkekram till dig. Du är en toppen tjej, världens bästa fotograf och fyndig skribent. Mejla om du vill 🙂
  Kram!

  Gilla

 4. Vad bra att de tänkte till där! Men hur gör man tills de hittar på den lösning? För som jag uppfattar det så räcker inte platserna till alla, eller? Hur som helst, varma och fina färger på din bild. Får mig att längta till sydligare breddgrader, minisemestern till Las Palmas räckte inte. 🙂

  P.S. Jag blev inte ledsen för att du tog bort inlägget. Helt ok, sånt händer oss alla. Att man kommer i andra tankar. Ha det gott! 🙂

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s