Solo på en söndag

Img_0752-PS22-MCVad säger den här bilden ? Sommaren är slut, solo på en söndag eller kort och gott ingenting.

Men varför har hon (jag) lagt in de där tre cirklarna ?
Enkelt. En är bra, en är mindre bra och en är usel eller bäst.
Prova gärna och klicka på en cirkel så kan du enkelt avgöra själv.

Garanterar att ingen är den andra lik, liksom ingen dag är lik den andra.

Helgbilden

23 thoughts on “Solo på en söndag

 1. Låter skönt att ingen dag är den andra lik. Lite ombyte förnöjer. Gillar den första cirkeln bäst, eller rättare sagt ljuset i den bilden! Undrar om ägaren har hoppat ner i det kalla vattnet…

  Gilla

 2. Tur att dagarna är olika! Skulle nog bli enformigt annars….
  Stämningen förändras med färgtonerna i bilderna. Alla är bra – beror ju på
  vad man vill förmedla…..

  Gilla

 3. Nu har du överträffat dig själv igen… och igen.

  Japp, jag klickade på cirklarna och kunde snabbt konstatera att ja såg ingen skillnad – typiskt jag i så fall. Men det jag också kom fram till ganska snabbt är att bilden/bilderna är suveränr bra. Å vet du vad – det räcker för (lilla) mig:-)
  Kram!

  Gilla

 4. Den hälsar mig välkommen att slå mig ner och om jag har tur kommer jag upp igen ur den där grymt låga sittställningen! Första bilden är bäst!

  Gilla

 5. Säger som Beate, ser ingen större skillnad skulle vara ljuset då för några fem fel hittade jag inte. HAHA
  Ha en skön måndagkväll 🙂

  Gilla

  • Att vara solo en söndag kan ibland vara otroligt skönt – så jag intar gärna stolen även om hösten närmar sig på Malta.
   Gillar din bild!
   Har försökt besvara din fråga!

   Gilla

 6. Vilken underbar bild!! Blir glad av den!

  Jag läste inne hos Hanna om dina närmaste eller egentligen av avsaknaden av nära! Underbart att du har din man. Jag har det som du fast utan man! Eller ja, jag har ju mina underbara katter förstås! Ville bara ge dig en kram i alla fall! 🙂

  Ha en skön dag!

  Gilla

 7. Bilden är otroligt läcker och jag kan knappt se skillnad på Bilden/bilderna! Jag gillar cirklarna så man får jobba lite för att se bilden!
  Vad heter tillägget och hur gör man?

  Gilla

 8. Orginalbilden är inte dålig, den i mitten är lite sämre och den första är ja bäst. Man kan tyda på hur en bild döps… Den enda skillnaden mina blå kunde se 🙂 Det kan också bero på vilken kvalite på skärm man har. Jag ser att några inte märker någon skillnad… Ibland har jag en vana att studera hur bilder är märkta… Jag ändrar nästan aldrig nummret. Däremot texten före där det tex står att det är en Nikon eller Sony typ…

  Gilla

 9. De är ändå väldigt lika… Jag gillar den första, som jag uppfattar som ljusast, bäst, det har nog med min dåliga syn att göra, jag har lättare att se den helt enkelt!

  Gilla

 10. Saknar dina inlägg. Å jag vet att jag inte är ensam om det!!!
  1 000 tack för din kommentar förresten 🙂

  Svar: Våra semesterplaner sprack big time om man säger så. Minns du: vi var ju i Israel ungefär vid den här tiden på året. Spenderade tre härliga veckor i Tel Aviv, varav bara en dag i Jerusalem. I år hade vi planerat göra tvärtom – alltså spendera större delen av de tre veckorna i Jerusalem. Men med tanke på hur läget är där just nu, inte bara i Jerusalem utan i hela Israel, vågar vi helt enkelt inte. Dessutom har den nya (idiotiska) regeringen i Sverige ju sagt att den kommer att erkänna Palestina som stat, å då vet jag inte om det är så smart att visa upp ett svenskt pass – eller ens säga att vi är från Sverige/Stockholm. Jag skäms kan jag bara säga, på riktigt alltså. Den nya regeringen vägrar befatta sig med SD (det tredje största partiet i Sverige, tyvärr), men tvekar inte att erkänna en terroristregering. Suck säger jag bara.

  Så du förstår att vi har kommit av oss vad gäller semesterplaner. Men det kanske blir 3-4 veckor i Spanien/Benidorm över jul/nyår. Men det känns aningen avslagen, även om vi älskar ”vårt” Benidorm och grannens lägenhet. Å där finns inte ens wifi = i-problem, jag vet…

  Börja blogga nu igen snälla! Kom igen! Du kan! Du vet – efter varje framgångsrik kvinna står det en väldigt förvånad man 😉

  Gilla

  • Tack snälla Beate !! Lite trögt just nu men det beror nog mest på att det börjar sina bland mina bilder 😉
   Klart jag minns att ni var i Israel. För min del är Israel det sista landet jag skulle välja av flera skäl. Världen är stor och ja, Benidorm låter kanske lite avslaget men helt klart måste du (ni) ha semester och komma bort från vardagen ett par veckor. Hoppas ni bestämmer er snart för jul/nyår är ju högsäsong och flygen blir snabbt fulla. Men det där vet du ju redan..

   Gilla

 11. Hoppas att du får en fin Torsdag, här fortsätter renoveringen och det är spännande med huset att få se de förändringar som pågår. Må så gott 🙂

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s