News

Img_6129-PS1Utmed havspromenaden på Tower Road i Sliema kan man köpa nyheter på olika språk in på sena natten.

Tisdagstema / Nyhet

Att fotografera i skymning är inte min starka sida men övar.
Tacksam för tips hur man kunde få den här bilden bättre.
Att stativ är ett måste är självklart men inte använt här.
Stirrar på bilden för länge och blir nära nog blind.
Färgerna känns plötsligt alldeles för starka…
😎

18 thoughts on “News

 1. Varken kan eller vill ge tips! Just de starka färgerna gör ju att man studsar till. Är ju ingen fotobloggare, men estet är jag. Å jag gillar din bild skarpt!

  Gilla

 2. Jag gillar din bild! För att vara en skymningsbild tycker jag han/hon har lite för starka strålkastare på tidningarna, men det är ju svårt för dig att påverka 🙂 Jag har ett stativ men använder det väldigt sällan. Brukar försöka hitta något att luta kameran mot, typ en parkbänk eller så om jag behöver lång slutartid. Tycker du har lyckats bra!

  Gilla

 3. Hej, blir ju alldeles nostalgisk. Tänk, tidningskiosker fanns förut överallt, numera är tidningsförsäljning ingen större business kan jag tro. Jag kan inte heller fota skymningsbilder, har inga tips att komma med, men tycker ditt foto är fint som det är

  Gilla

 4. Jag tycker bilden var kanonsnygg så jag har inga tips att ge. Jag gillar ljuset på kiosken och muren där i bakgrunden och kontrasten mellan de belysta ytorna och den mörknande blå himlen, läckert!

  Gilla

 5. Åh så vackert, vilket ljus och vilka färger! Känner igen tornet där längre fram, så är väldigt säker på att jag joggade just på den strandpromenaden när vi var där i september!!

  Gilla

 6. Där skulle jag kunna stå länge och bläddra, eller så skulle jag nog köpa med mig både en eller två tidningar, så spännande med utländska tidningar, speciellt om det är inredning eller skvaller 🙂 Tycker att du lyckats bra med din kvällsbild, inte så mycket brus och bra färger. Tror nog att det hade varit svårare om det varit helmörkt, då hade du nog behövt ett stativ eller i alla fall något att luta kameran emot. Var nöjd med din bild och se det som lyckat resultat av skymningsfotograferande 🙂

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s