Hej Hopp…

Img_4769Nu är jag så less på det här att jag tar en paus.
En liten paus för att fundera på det här med fotoutmaningar.

Iklädd min sköna hemmaklänning, barfota utan varken strumpor eller skor.
Då trivs jag trivs bäst.

Tack till dig som tog sig tid att kommentera bilden i mitt förra inlägg.
😕

Den var bra, den där mindre bra, den är dålig, lite bättre, allra sämst, kanske ska du göra så här…
…eller syns det ingen skillnad alls !!

Funderar på vad jag egentligen vill med min blogg och återkommer när jag vet.

11 thoughts on “Hej Hopp…

 1. Hej Anita!

  Jag har varit sjuk och inte orkat med bloggandet mer än en Fototriss och sen stängde jag bara av datorn igen. Jag har kollat bakåt för att se vilken bild du menar men hittar inte. Vad synd att du känner att du inte får respons på dina bilder, de är ju så fina. Själv är jag inne i en ”down”-period när det gäller bloggen. Jag hittar inte riktigt gnistan och inte blev det bättre nu med feber, förkylning och trötthet. Det eländiga novembermörkret gör inte saken bättre, det finns absolut inget roligt att fota. Åtminstone känns det så.
  Må så gott under din viloperiod!

  Gilla

  • Åh så tråkigt att det känns så för er. Ni är så fina fotografer båda – Kerstin och Anita ❤ Men som sagt visst kommer man in i svackor. Jag har ju själv varit/är inne i den 😉 Just nu skriver jag mer än fotograferar och är med i olika skrivarutmaningar. Håller dock mina fotoutmaningar igång.
   Jag tror det är jätteviktigt att man gör det för sin egen skull – det ska vara både roligt och utvecklande. Kerstin dina bilder njuter jag numera av mycket på Instagram och Anita dina prenumererar jag på och de är balsam för själen med allt det underbara blåa när vi sitter med våra grå vardagar här norröver 😉
   Hörni tjejer!!! Det är kanske dags att ta fotoutmaningarna till nya höjder för oss som …. ja? …. kanske vill lite mer …Har ni några funderingar? Vad skulle lyfta oss just nu?
   Och du Anita!!! Jag tycker det är jättekul att du börjat testa mera 🙂
   kram
   B

   Gilla

 2. Nu kommenterar jag ju alltid (nästan alltså) dina inlägg. Å om du bara visste hur glad du gör mig med dina bildkavalkader från Malta så skulle du aldrig göra en paus. Nej, jag skämtar – jag menar det ska ju vara skoj att fota för dig också, eller mest för dig såklart. Å du är ju verkligen otroligt ambitiös och är nog bland de tre främsta fotobloggarna som jag skulle välja. Men det vet du ju redan.

  Har nästan lite dåligt samvete nu att jag aldrig kommenterar dina bilder rent ”tekniskt”. Men jag kan faktiskt inte. Har varken kunskap eller ens känslan vad som skulle kunna bli bättre. För mig är dina bilder en ren njutning å då kan jag helt enkelt ge kritik.

  Men jag förstår dig, du är ju en fotobloggare av högsta klass och vill bli ännu bättre. Kanske Birgitta har en poäng där – en typ fotoklubb bloggkrets låter inte alls fel för er som är så duktiga.

  Vad du vill med ditt bloggande kan jag inte avgöra. Nu är bloggen ju en ”livslina” mellan Malta och Sverige för dig. Men det kanske inte räcker. Måste bloggandet ha en mening?! Man kanske tycker bara att det är skoj att dela med sig av saker och ting och får något tillbaka. Vet inte.

  Stor kram och hoppas att din bloggpaus blir väldigt kort:-)

  PS. Kolla bara dina bilder idag. Vad ska man säga om dom???? Förutom att jag kan nästan ta på dom. Ja, det är ju också en sak – dina inlägg är ju så otroligt varierade, men tröttnar liksom aldrig. Här finns allt – något för alla, speciellt för mig:-) DS.

  Gilla

 3. Hm, nu hänger jag inte med, har jag missar något? Jag brukar kommentera dina bilder, även om kommentaren kanske inte alltid handlar om bildens komposition eller kvalitet osv, ibland blir det mer en kommentar till texten du skrivit till bilden, som den angående Levi’s-jeansen. Du vet att jag tycker om dina bilder och tyckte att det var jättekul att du testade svartvitt häromdagen. Jag kan dock vara lite sen med att kommentera, sitter oftast vid datorn på förmiddagen eller sent på kvällen, däremellan pysslar jag med annat.

  Vet hur det känns när det gäller fotoutmaningarna, känner ju lite så jag med. Det är en jättetrevlig social grej, men sedan är ju alla olika engagerade i själva fotograferandet och som fotograf är det svårt att få ut den respons man verkligen vill ha. Dessutom verkar en del vara med i utmaningarna men har inget intresse av att kommentera hos andra, även om antalet medverkande är en handfull. Det finns medverkande som jag inte vet en susning om, har försökt kommentera men får aldrig någon respons.

  Har sagt det förut och säger det igen, mig blir du inte av med så lätt, jag kommer fortsätta kika in hos dig och kommentera 🙂

  Förövrigt så gillar jag dina bilder du lagt upp i dag. Den hårda naturen möter den mjuka och du har fått jättefin fokus på grässtrået.

  Som svar på frågan på min blogg: På svenska eniro.se finns det en karta där man kan mäta sträckan man gått, dessutom har jag appen runkeeper i mobilen som mäter steg, hastighet, puls osv, den hade jag dock inte på i går, men jag mätte sträckan på eniro. Nu gick ju jag ganska sick sack under en period på 6 timmar, så den där milen blir säker mer än jag mätte då det är svårt att mäta varje steg på en karta.

  Kram 🙂

  Gilla

  • Tusen tack för era kommentarer !! Ångrar djupt det här inlägget men som tur väl är så har jag förmågan att inse att det var både ogenomtänkt och orättvist. Är väldigt tacksam över att få några kommentarer alls och mina bilder är många gånger väldigt amatörmässiga.

   Kan bara säga att det är liiite jobbigt i tillvaron just nu och det gav jag utlopp för genom min blogg. Ja, bloggen är en livslina som jag inte vill vara utan samtidigt som jag vet att jag egentligen inte får blogga. Kluvet och tokigt värre 😕

   Skulle helst vilja kasta inlägget i papperskorgen men låter det ligga kvar. Dels för era långa och fina kommentarer och dels för att jag står för mitt tokiga misstag.

   Gilla

 4. Kram! Kram! Du vet att jag uppskattar dina bilder. Vila dig och hitta ny energi.
  Angående mitt eget bloggande så går det på sparlåga. Har för mkt omkring mig och vad jag prioriterar i första hand är att över huvud taget göra något inlägg. Då får kommenterandet komma i andra hand. Jag surfar alltså in hos er andra då och då och ibland utan att kommentera. Bloggandet ska ju inte vara någon stress utan något kul. Men visst kan fundera över vad man vill med sitt bloggande, det gör jag i perioder.

  Gilla

 5. Hoppas att din bloggpaus blir väldigt kort snälla du,
  många som har paus just nu tycker jag, kanske beror på årstiden, inte vet jag.
  Men när man känner för att ta en paus så ska man nog göra det också, för det ska ju vara roligt att blogga.

  Ha det gott där på Malta.
  Tjingelingen från Rantamor.

  Gilla

 6. Nej, Anita, du ska absolut inte ångra ditt inlägg. Det var varken ogenomtänkt och orättvist! Säg som så – bloggen är din livslina. Å på den linan ”hänger” dina läsare som gillar dig. Alltså då kan man faktiskt skriva sådana inlägg. Så det så!
  Å du, du har min mejladress i fall att du vill eller behöver ”prata”!

  PS. Man är närmast sig själv brukar jag säga. Sedan kommer kanske man och barn på 2:a eller 3:e plats. Du är alltid nummer 1 = behandla dig själv som du förtjänar för att må bra!!! DS.

  Gilla

 7. Ångra inte ditt inlägg. Det är så du känner just nu. Om du bara visste hur många bloggare har hamnat där. En del har slutat helt. Andra har börjat om igen. En del tar en paus och kommer igen senare. Själv kan jag vara tyst i 2 veckor och sedan då? Vad gör det om 50 år…..
  Det händer mycket i våra liv och ibland tar det ”riktiga” livet över. Man får prioritera. Ta en paus och kom igen när du känner för det. Ta hand om dig!

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s