11 thoughts on “Livet går vidare…

 1. Yiipppphhiieeee – du är tillbaka:-))))) Kul!!!! Vet du vad jag fastnade på här då?! Jo, Lamb Flatbread burgaren hos Burger King. Burger King är betydligt bättre och godare än McDonalds. Ibland äter vi faktiskt där. Å den där lammburgaren skulle jag gärna testa. Undrar om den kommer till Sverige också…

  Gilla

 2. Den bilden av dom två fiskande paret,
  herrejösses det kunde ju vara Rantafar och Rantamor.
  Skulle vi bo på ”din ö” så skulle vi bergis sitta där och meta !!!
  Vi som idag har haft säsongsavslutning på havet, nu har vi fiskat hela sommaren,
  laddat frysen och gett bort massor av fisk.
  Idag var det tokdimmigt och kallt så nu får det räcka, till veckan åker Sally upp på land.

  Den spelande gubben trodde jag först var en som agerade staty…
  lite plastigt ansikte, men jag kanske hade fel.
  Tror nog jag gillar färgbilden bättre den blir som lite mjukare och somrigare.

  Tjingelingen från Rantamor.
  Och förresten var såg Beate en hamburgare….
  jasså där uppe i hörnet, lade jag då inte märke till ens….men jag ska ju äta fisk idag…igen !!!

  Gilla

 3. Alltså jag tycker att den bilden gör sig riktigt bra i svartvitt. Där finns lite större ytor och avgränsande kontraster och så står den ”vita” mannen framför det mörka fönstret. Ha det bäst!

  Gilla

 4. Härligt att det inte blev så lång paus! Jag är väldigt ojämn i mitt bloggande, ibland skriver jag flera dar i rad, sen kan det dröja nästan en vecka. Det viktigaste för mig är att bara skriva när jag känner för det och inte känna något måste.
  Just dina vardagsbilder från Malta, på folk, på din härligt blåa himmel, alla små båtar, det är bilder som gör mig glad! Kul att testa sig fram och just svartvitt är oftast väldigt snyggt! I alla fall som här när det är en människa med på bilden. Naturbilder är oftast finast i färg. Ha det bra!

  Gilla

 5. Bilden gör sig riktigt bra i svart/vitt! Kul att se jämförelsen.
  Jag har också roat mig med att göra bilder svart/vita ett tag.
  Vissa vinner onekligen på det.
  Gillar dina gatubilder!

  Gilla

 6. Skönt att du fortsätter lägga upp bilder och kul att du fortsätter att testa dig fram och leker med färger. Bilden med busshållplatsen känns riktigt exotisk på något sätt, även bilden med mannen med gitarren. Busshållplatsen med sin reklam för Burgerking känns så modern mot Sliemas gamla husfasader. Bilden med mannen med gitarren gör sig bra i både färg och svartvitt, men personligen tilltalar den svartvita bilden mig bättre, det kommer fram mer djup och mannen syns på ett annat sätt. Sedan är ju jag partisk också, de flesta vet ju att jag går igång på svartvita bilder 😉 Keep up the good work och ha en jättefin fredag!

  Gilla

 7. Vilken fin gatubild, kan inte bestämma mig för om jag gillar den i färg eller svartvitt bättre 🙂 inte alltid så lätt.
  Ett tips när du gör bilder svartvitt är att lägga på en färgton, lite rött och gult i bilden gör den varm och lite blått-cyan gör den kall, bra om man vill förstärka en viss känsla.. farlig – ofarlig, snäll – ond, glad – sorgsen om du förstår vad jag menar.. men du kanske gjort det, min skärm är inte den bästa i färgåtergivning 🙂
  Man kan också testa göra olika toner i samma bild. Låter som jag tror mig vara någon expert men det tror jag verkligen inte 🙂

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s