Skyltsöndag / Fototriss

Veckans tema i Fototriss är Skyltar !
Img_3668-PS2Svårt att välja bara tre…
L1030060-PS2Har samlat på mig ganska många skyltar under åren tack vare Pumita, uppfinnaren av Skyltsöndag.
Img_2503-PS2-kont.
Skyltsöndag i spåren av Pumita är dessvärre nedlagt.
Fototriss lever förhoppningsvis kvar några år till.

Den sista skylten har varit med tidigare men var då inte lika härdad 😉

Fototriss / Tema Skyltar

17 thoughts on “Skyltsöndag / Fototriss

 1. Kul att du också fortsätter med Skyltsöndag. Vi är ganska många ser jag som gillar det temat. Kanske, kanske ändrar sig Pumita och kommer tillbaka i en eller annan form.

  Vad gäller dina skyltar så gillar jag kulturkrocken med den gamla Telefunken skylten mot det gamla huset. Kulturkrocken bör ju egentligen inte vara så stor, då båda passerat bäst före datum för länge sedan. Jag slogs av färgkontrasten, som jag gillar!

  Gilla

 2. Fint trissat, jag gillar den slitna skylten om biltrafiken allra bäst. Telefunken kopplar snett i min hjärna så istället minns jag Televinken och Anita. Och Maud med sin hamster… Tänk att tv jag såg när jag var liten kan sitta så benfast kvar i minnet när jag knappt minns vad jag ska göra när jag går från vardagsrum till kök…

  Gilla

 3. Som vanligt, eller inte, nu har jag ju inte varit med på länge. Men jag gillar ju dina bilder. Alltid så bra. Kevin Borg har varit på Malta nu o tror att han skrivit låten till Maltas bidrag till Melodifestivalen. Han själv blev ju 2 förlorade med 2 eller tre röster. Han är fantastisk, trots att jag inte gillar just som vi kallar det Melo. Hänger ju inte med i teman, kreativiteten räcker inte till. Men denna vecka hänger jag på. Så nu en fin vecka!

  Gilla

 4. Tant Anita o Telefunken, riktig nostalgi. Sen gillar jag dina Malta skyltar, de är så mustiga trots att de är slitna. Hör att ni är flera som saknar skyltsöndag, kan förstå det. Skyltar är ju ett sånt härligt fotoobjekt. Tycker trissen har lite färre inlägg nu, men har ju inte varit inne regelbundet. Hoppas verkligen att Helena inte lägger ner.
  Ha det bra där vid havet.

  Gilla

 5. Mitt hjärta börjar genast att klappa lite fortare när jag ser dina slitna skyltar. Håller med många av de andra, Telefunken-skylten är ju störtskön, gillar de andra med, speciellt den slitna om parkeringsförbudet förutom avlastning, den verkar ha varit med om ett och annat. Kan tänka mig att det finns en del guldkorn för en skyltletare som jag på Malta 🙂 Ha det gott!

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s