17 thoughts on “Brådskande

 1. Men vilket ”fotoskott” du har gjort, där syns det verkligen hur bråttomt det är,
  bara flipflopfoten som är i fokus.
  Duktigt, duktigt Anita !!!
  Håller med Benita (så heter jag egentligen också) att jag gärna skulle gå i flipflopp
  just nu, men då skulle jag nog frysa tårna blå, och halka omkull.

  Tjingelingen från Rantamor.

  Gilla

 2. Hahaha! Flipflops är ”a big NO NO” för mig i stan! Men Malta är ju en semesterö så 😉
  Å den personen har då verkligen shoppat loss! Perfekt fokusering i bilden! Duktigt jobbat 🙂

  Gilla

 3. Störtskön bild! Ja det gäller att skynda långsamt nu när det närmar sig jul. Att inte stressa upp sig. Ja det gäller ju året om förstås men många stressar nog mer nu så här års. Jag försöker göra lite i taget så det aldrig blir stressigt.

  Gilla

 4. Me again: Såg din kommentar hos Gärdsmygen. Mina kommentarer har ingenting med hennes inlägg att göra utan refererar till kommentarer hon skrev till mitt inlägg ikväll.
  Kunde ha mejlat henne svaren, men var för lat att ta upp mejlprogrammet – ooooops. Sorry att du blev förvirrad, det var inte meningen.

  PS. Gärdsmygen och jag har ju träffats irl, varit i Israel (dock inte tillsammans, men hon inspirerades av mina inlägg därifrån) och vi har mejlkontakt då och då. Hon är världens trevligaste och mest sympatiska tjej som jag bara klickar med. Ja, det gör jag ju med dig också, fast vi inte träffats irl. Jag gillar bloggkompisar som klickar 🙂 DS.

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s