UppoNer

Img_7456-5-PS2Suddigt och diffust utan klara linjer blir det när kyrktorn och natur avspeglas i vattnet.Img_7456-5-PS2-0…och inte blir det så mycket bättre för att man vänder på det hela.
Kyrkan är av människan skapad och bilden kan därmed passa två teman.

Längre än så sträckte sig inte min fantasi idag denna lite upp och nervända fredag.
Flyget till Kuala Lumpur är bokat. Oops !! Den så viktiga bärbara datorn finns i Stockholm !
Bara en vecka kvar, värsta högsäsong, inget boende bokat, Penang och lilla Koh Lipe väntar  😉

Tema Fredag/Suddig / Fredagstema / Människoskapelser

21 thoughts on “UppoNer

 1. Vet inte hur du alltid får till dessa underbart läckra blåa himlar uppe, nere och upp och ner. Å speglingarna är så himla vackra.
  Åsså stort GRATTIS till Kuala Lumpur och semester. Synd med att datorn befinner sig här. Men om du vill kan jag flyga ner den till dig 😉

  Gilla

 2. Mycket fantasifullt och mycket vackert! Gillar särskilt att du vände på bilden, det ger ett spännande sagolikt intryck! Ut och resa igen, så kul!

  Gilla

 3. Svar: Den 20 december bär det av, hem i mitten på januari eller så 😉 Känns aningen avslaget med tanke att vi hade planerat tre veckor i Jerusalem måste jag säga, men vi hoppas åtminstone på mera sol därnere. När kommer ni hem? Stannar ni över jul och nyår?

  Här finns inte en enda juldekoration heller – vi är helt enkelt inte lagda åt det hållet – ingen av oss. Å det tröstar mig att ni är som vi 🙂

  Gilla

 4. Mycket mycket fina färger i dina bilder, gillar även effekten som blir av speglingen i vattnet, man kan tolka det lite som bruset i den icke perfekta tillvaron. Vad härligt det låter med en resa till Kuala Lumpur, ser fram emot bilder från det hörnet av världen. 🙂

  Gilla

 5. Svar: Är lika intresserad som du av politik = inte ett dugg. Detsamma gäller religion faktiskt. Vi följer faktiskt både Euronews, CNN och BBC. Å på BBC lär man sig betydligt mera än på ”hemmakanalerna” kan jag ju säga. Fast tyvärr figurerar Sverige bara i periferin, precis som du säger. Å om Sverige får ”leka” med de stora då är det bara i samband med negativa nyheter – tyvärr.

  Ok då, häromdagen var det en ”sunshine story” Hunden Arthur fick visst följa med till Sverige – på BBC alltså, tror det eller ej.

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article19883881.ab

  PS. Så ni kommer hem lagom till Nyårsafton… Hur länge vi stannar avgörs på måndag. Håll tummarna, även om du inte vet varför 😉 DS.

  Gilla

 6. Jo Jo Jo! Uppånervända bilden är ju underbar! Helt underbar!
  Och vad är det jag läser, ska du göra ytterligare en fantastisk resa? Så häftigt!

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s