Helgbilden

Img_9464-PS2Hos mig lyser pyssel, bakning och annat julstök med sin frånvaro. Reser snart bort till varmare klimat.
Ett beslut som fattades i en hast och helgen har gått åt till att boka hotell, planera och fundera.
Bilden från tunneln med den något oväntade effekten får representera vad ? Fri tolkning 😉

Några fler bilder har det ändå blivit.
Som den här där tjejen sitter så lugnt och myser med sin kaffekopp i solen.
Har experimenterat, ändrat färgton, skärpa, kontrast och jag vet inte allt.
Kan ändå inte bestämma om den varma är lite bättre än den kalla.Img_9454Hur länge jag pysslat med den bilden tänker jag inte tala om och den är dessutom inte färdig.
Tveksamt om den går att förbättra men försäkrar att i verkligheten var det riktigt vackert.

Brist på sysselsättning har det inte varit. Planera inför resan och leka med bilder är ju roligt.
Sen känns det faktiskt ganska skönt att i år helt strunta i det faktum att det snart är jul.

Helgbilden

15 thoughts on “Helgbilden

 1. Så skönt att åka iväg 🙂 Till varmare klimat? 🙂 Skulle vi åka till dig så är det precis vad vi skulle göra – så nu är jag nyfiken på hur varmt ni ska få det 😉
  Fina bilder! Beauty is in the eye of the beholder – och jag tycker om dem allihop – oavsett om du är färdig med dem eller ej!

  Gilla

 2. 1. Vad gäller jul så har vi helt och hållet samma inställning. Jul är till för barn… och kommersen. Så är det bara. Kul med ett spontant beslut att resa till (ännu) varmare klimat. Även där är inte inte helt olik oss måste jag säga 🙂

  Nu har du ju sagt att jag inte får kommentera dina bilder, men kan väl säga som så att ettan är helt i min smak – surrealistisk och rolig.
  Vad gäller tjejen så gillar jag den högra bilden bäst. Å den sista bilden är perfekt i mina ögon. Så är det bara 🙂

  Gilla

 3. Så skönt för dig att resa bort till värmen och bara strunta i julen! Gillar snabba beslut, då blir saker av! Undrar förstås vart du ska resa, är ju ganska ressugen själv.
  Snygga bilder! Tunnelbilden är kanon, lekfull och spännande!
  Ha det bra!

  Gilla

 4. Första bilden är rolig, spännande och kul. Kvinnan med koppen i handen…. kan inte bestämma mig. Sista bilden är perfekt i mina ögon. Då väntar vi nog alla på upplösningen av gåtan resmål. Ha en fortsatt trevlig kväll.

  Gilla

 5. Inget julstök för mig heller, det är skönt! Jag gillar bilden till höger av tjejen med kaffet bäst, är det den som är varmare? Jag är färgblind, så jag har svårt att skilja på bilder med olika ton.

  Gilla

 6. Skönt att åka till värmen, även om du redan bor i den… Miljöombyte är ju härligt!
  Jag gillar högra bilden bäst, vet inte riktigt varför, klarare kontraster i den. Sista bilden är hur fin som helst, behöver ingen mer redigering.
  Önskar dig en fortsatt bra vecka och självklart är du välkommen på fika 🙂

  Gilla

 7. Har alltid gillat dina bilder, men nu är det extra kul att komma in här och se att du vågar mer, experimenterar och redigerar. Bilderna är jättefina, tunneln är jättespännande, i bland blir de oväntade effekterna de bästa. Tjejen är fin i båda ljusen, själv skulle jag dock föredra den lite varmare till vänster, men det är ju en smaksak. Sista bilden är magisk, sådana himlar gör mig nästan gråtfärdig, de är så vackra att uppleva på riktigt.

  Mår sisådär, bättre än i helgen i alla fall. Du har det bra som kan fly julen, önskar jag hade samma möjlighet. Känner att årets prövningar har sprungit ikapp mig och högtider är alltid jobbiga när man är singel, även om jag har min familj. Får ta nya tag 2015. 🙂

  Som svar på min bild, jag fotar alltid i färg och redigerar i efterhand. Det är nog bäst, utifall man ändrar sig och vill ha bilden i färg eller i colorsplash.

  Gilla

 8. Jag fattar verkligen det där med att dra iväg, slippa planera och fundera över jul. Bara vara…är nog för att fira.
  Det blir så olika stämning i bilder varmt-kallt. Uttrycket man vill förmedla.
  /Kiki

  Gilla

 9. Intressant att Hanna tycker att den vänstra är den varmare – jag tycker att det är den högra! Och det är den som jag föredrar. Kul att du leker med bilderna efteråt, det går att göra hur mycket som helst då. Gillar sista bilden, där skulle jag gärna stå i solnedgången.
  Och du, tack för omtanken. Det var familjemedlemmar av det svagare könet som mådde sämst i helgen 😉

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s