Mäktigt

IMG_9661-2Himlen är blygrå och jag känner mig liten där jag står nedanför Twin Towers i Kuala Lumpur.IMG_9663-2Husen är många och höga. Nedanför ligger den stora parken, storstadens andningshål, den gröna oasen . IMG_9663Vill helst inte fuska men medger att jag inte kunde låta bli och därmed försvann även lyftkranen.

Sitter i ett gråkallt Stockholm och önskar att det vore lika enkelt att via datorn färga verklighetens himmel lika blå som på bilden ovan.

Förkastar det ogenomförbara  och tittar ut genom fönstret där allt är klätt i vintervitt. Är tacksam över mitt arkiv med många minnesbilder kvar att sortera då det inte lockar alls att gå ut med kameran i snöyran.

Det här blir mitt bidrag till veckans Helgbild som främst präglats av en väldigt lång resa från Malta då vädrets makter skapade kraftiga förseningar. Landar på Skavsta flygplats 03.00 söndag morgon. Går ut i kylan genom ett ymnigt snöfall och biluthyrningsfirman är självklart stängd…

 

18 thoughts on “Mäktigt

 1. Twin Towers är verkligen imponerande! Vi hade tänkt åka upp, men insåg försent att det i så fall behövde bokas veckor i förväg!
  Hoppas vädret blir bättre resten av er Stockholmsvistelse!

  Gilla

 2. Imponerande byggnader! Härliga vinklar 🙂 Jag tror jag fixat till det nu, har hittat ytterligare en ip adress som var spärrad. (hittade ett till ip via en gemensam bloggvän) Nu ska Du se att det funkar 🙂

  Gilla

 3. Häftigt att stå därunder och se upp mot de höga byggnaderna, blå himmel eller ej, snyggt hur som helst. Jobbigt med förseningar och allt som det leder till. Hoppas att besöket ”hemma” i Sverige blir trevligt snön till trots. Själv ligger jag för ankar sedan i fredags, otäcka förkylning. Är en av dem som deppar ihop totalt när jag blir förkyld, känner mig instängd och får smått panik. Känns dock som om jag är på bättringsvägen nu.

  Gilla

 4. Vilken otur med försening och stängd biluthyrning. Hoppas resten av veckan i Stockholm blir bättre! Tycker det är härligt med all snö och hoppas på att få åka lite längdskidor.
  Bilderna är urläckra, både med grå och blå himmel, gillar vinkeln du fotat från!

  Gilla

 5. Jisses, som jag undrade när jag såg husen – visst ju att du skulle till Stockholm! Undrade om flyget tagit en annan rutt.
  Hoppas att ni fick ordning på er mitt i oturen. Hotellet mitt emot flyget är helt okej om man snöar inne (eller har ett okristligt tidigt flyg att passa).

  Gilla

 6. 🙂 låter inte som någon drömresa, den till stockholm alltså.
  Helt rätt att fuska med bilden, den där gråvita himlen gör sig inte alls bra på bild, den blå himlen är mycket snyggare. Vinkeln är också häftig!

  Gilla

 7. Vilken mäktig byggnad! Första bilden är kanonbra!
  Sverige vid den här tiden kan kvitta, men jag antar att ni inte åker hit för vädrets skull. Vilken otur att åka mitt i stormen dessutom.

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s