Splittrat

Img_0987-4-PS1Hur tänkte hon här då ? Splittrade färger på fasaden och en i bitar uppdelad färgskala samt ett något kluvet inlägg. Kan kanske fungera till veckans tema om än något långsökt. Förlitar mig när det kniper till synonymer.seImg_1702 -22Men för att vara på den säkra sidan lägger jag in ett fönster, om än fult men utan tvekan splittrat. Iallafall runtom.

Det kantiga huset finns på Södermalm i Stockholm och är en arkivbild. Någon blå himmel har inte synts under min vistelse i Stockholm den här veckan. Det är lördagmorgon och om bara några timmar går flyget hem till Malta. Tittar in hos er i kväll…

Veckans fönster / Tema Splittrat

12 thoughts on “Splittrat

 1. Väldigt splittrat har du ju fångat.
  Jag känner mig också splittrad idag, borde gå in i tvättstugan och ta fram strykjärnet,
  men så är jag lat och sitter vid datorn istället…=)

  Ha en finfin lördag, är ni fortfarande i Stockholm ??

  Tjingelingen från Rantamor.

  Gilla

 2. Vilket snyggt hus där på översta bilden, och snyggt fotat, ser väldigt speciellt ut. Undrar vad som finns bakom lilla fönstret högst upp?
  Du reser mycket fram och tillbaka, hoppas du hinner med att vila mellan alla åtaganden. Och hoppas du får ett par dagar med toppenväder innan du ska tillbaka!

  Gilla

 3. Splittrat inlägg 😉 Jag fick oxå lösa det med lita fantasi, hos mig var det jag som var splittrad, inte fönstret… Läcker fasad och otroligt fult och ändå fint gammalt fönster!

  Gilla

 4. Din bild från Södermalm är ännu ett bevis (som om det behövdes!) för att man lyfter blicken alldeles för sällan och därmed missar massor av synintryck. Tyvärr. Men så bra då att du tittar uppåt ibland, med kameran i näven!!!

  Gilla

 5. Man kan ju även se hela huset som splittrat, det ser ju ut som om det var blivit kluvet mitt itu, som om en halva saknas. Riktigt charmigt är det hur som helst. Jag måste ta och åka till Stockholm någon dag i vår och bara gå runt med kameran under en dag, det finns ju så enormt mycket fin miljö att fota.

  Skönt att du är hemma igen 🙂

  Gilla

 6. Det låter väldigt behagligt att röra sig mellan Stockholm och Malta. Gillar båda bilderna, ger mig ju utlopp för både arkitekturnörderiet och förfallnörderiet så vad finns inte att gilla 🙂

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s