Så här ser det ut…

Tillbaka på Malta igen efter en något kylig vecka i Stockholm. Lördag var resdag och söndagen har mest gått åt till att förbereda inför återresan nästa onsdag. Det blir mycket fram och tillbaka nu…

Lyckades hinna med en promenad med kameran innan solens nedgång som nu sker en kvart efter fem. Img_0994-PS2Där står han och lastar ved och det är 18 grader. Kanske gör de ugnsvedsbakad pizza därinne. Img_1103Redan nu syns frukten som till sommaren ska bli solmogna, söta fikon för att sen torkas till jul…Img_7674…och här ser det ut som om någon hoppat i medelhavets 16 gradiga vatten. Brr..

Blev lite som ”Så här ser det ut där jag är” och så här ser det ut, en vanlig söndag i januari på Malta.
..och inte kunde jag ana att det var veckans tema till årets första fototriss när jag gick ut med kameran !!!

Helgbilden

Fototriss

27 thoughts on “Så här ser det ut…

 1. Ja då har du mycket skönare på Malta än jag har det i Nordmaling,
  nog för att jag vet att det ÄR vinter i januari,
  men jag gillar inte att det regnar varannan dag och bildar ishalka så att jag knappt kan gå ut.
  Nej vinter ska vara som vintern brukar vara förut , men torr knarrade snö under fötterna.

  Oj ska ni åka tillbaka till Stockholm redan på onsdag ???

  Tjingelingen från Rantamor.

  Gilla

 2. Färgskalan skiljer sig lite från dina somriga Maltabilder. Mittenbilden är väldigt snygg med palmbladen i bakgrunden. Bara nyfiken, varför så mycket fram och tillbaka till Stockholm?
  /Kiki

  Gilla

 3. Det var väldigt vad ni kuskar och far!!
  Men du hinner ju njuta också ser jag.
  Och bjuda på ljuvliga bilder!!
  (Visste inte att fikonen kommer före bladen på träden.)

  Gilla

 4. Hallo ANita!
  Först vill jag tacka dig så hemskt mycket för alla dina fina kommentarer under min bloggfrånvaro. De värmde kan jag säga. Det blir ju några resor fram och tillbaka för dig den närmaste tiden och 08 är ju inte så himla hippt den här årstiden. Men om du frågar mig, vilket du såklart gör 😉 – så föredrar jag 08 utan snö, som det är nu alltså.
  Å om jag skulle få välja en bild i den trissen så blir det helt klart trean – den påminner mest om semestern jag precis haft. Men jag måste säga att jag beundrar folk som traskar runt utan skor i 14 eller t o m 18 grader…

  PS. Vi kanske ses i 08 – av en ren slump – tänk så roligt det skulle vara… DS.

  Gilla

 5. Slås av, som även Kicki påpekar, att färgskalan är lite annorlunda nu. Inte sämre – bara annorlunda. BIlderna är lika fina som vanligt! 🙂 Får ingen favorit – för de är alla bra, men fikonet pockar på minnen och nostalgi!

  Gilla

 6. Fina bilder även om jag själv inte skulle ha lämnat skorna på kanten för ett dopp i havet!
  Hoppas det blir bättre väder på onsdag i Stockholm.
  Kram Yvonné

  Gilla

 7. Så vansinnigt snygga färger i sista bilden!
  Men det där med trissen har jag visst glömt – bäst att jag går ut och fotar något i gråvädret …

  Gilla

 8. Arton i luften och sexton i vattnet är ju normalt sommarväder för en vindpinad västerbottning. Här förbereder vi oss som bäst för årets vintersim i uppsågad vak nere på älven. Hoppas kunna visa lite bilder därifrån vad det lider.

  Gilla

 9. Vilka kontraster mellan dina och mina bilder, fast det skiljer ju rätt rejält i avstånd med. Bada kanske jag inte skulle göra, men barfota skulle jag definitivt gärna vara om jag var på dina breddgrader! Det enda jag INTE gillar med vinter är att jag måste ha skor på mig…

  Gilla

 10. Du har varit på resande fot och det är väl alltid kul men skönt när man kommer hem iaf tycker jag det när vardagen blir lite mer som vanligt. Nya spännande intryck får man med sig hem och det är inte fy skam. Jättefina bilder med skilda motiv och jag älskar fikon så min favorit idag blir just fikonbilden.

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s