Gränslöst

L1060293-2Ser du månen ? En liten prick högt däruppe i det oändliga, i det som kallas evighet och som saknar gränser.
Kringslutet och avgränsat ser det ut när husfasadens kanter lurar ögat och månen känns plötsligt nära.

Den här bloggen är avslutad.
Mina nya fotoblogg hittar du HÄR
Välkommen !
🙂

 

54 thoughts on “Gränslöst

  • Missade jag verkligen den raden när jag var inne här och kommenterade sist – eller har du lagt till den? 😦 såg inte att du skrivit att du lägger ner bloggen! Men det förstod du kanske, när jag inte kommenterade det!
   Man ska göra som man känner för – det är viktigare än någon blogg! Kommentera hos andra kan man ju göra utan blogg 😉
   Men jag hoppas du hittar tillbaka i någon form- kommer annars att sakna dina bilder. Mycket!
   Var rädd om dig!

   Gilla

 1. Nydelig og nå begynner jeg å forstå hva kringskuret betyr. Tok sin tid. Men det flott bildet ditt hjalp veldig,
  HA en deilig dag og en klem fra nord 🙂 Med sne på 🙂

  Gilla

 2. Än en gång vet jag nu att jag bara älskar din blogg. En sådan beskuren himmel är en fröjd gör ögat, speciellt med tanke på pågående snöstorm därute. Mera sådana himlar tack 🙂

  Gilla

 3. Slukar din måne om än så liten. Här har jag nämligen inte en chans att se måne (eller något annat vettigt för den delen). Snöyra mörker och kyla…jag du vet. Ska sluta gnälla och bara vara liiiiite – pyttelite – avunsjuk på dig 😉

  Gilla

 4. Underbara blå himmel. Mycket fint när byggnaderna bildar en ram runt det blåa och som du skriver, månen som en prick i det stora och oändliga. Hoppas ni har haft en bra resa tillbaka till Sverige. I dag är det en strålande vinterdag i Örebro, ska strax ge mig ut och se om jag får till någon fotoinspiration, det är dåligt med det nu, så jag bloggar endast när andan faller på 🙂 Ha en fin fredag.

  Gilla

 5. Läser jag rätt? Bloggen avslutad? Tråkigt, kommer att sakna dig. Tänker inte övertala dig om att fortsätta, det är ditt beslut och du har säker dina anledningar. Kommer som sagt att sakna dina fina bilder och ditt sällskap, tycker ju om dig Anita 🙂 Hoppas du kikar in hos mig i ibland i alla fall, så jag får lite livstecken och kontakt. Kram på dig 🙂

  Gilla

 6. Säger som Hanna: Avslutad?? SÅ tråkigt! Vet att du har mycket just nu men hoppas du orkar komma tillbaka någon gång längre fram! Önskar dig lycka till med allt och kommer sakna dig och dina inlägg mycket. Stor kram! ❤

  Gilla

 7. Nämen Anita! Jag blir alldeles olycklig och väldigt orolig! Finaste du, hoppas att det inte hänt något utan att du och de dina mår bra. Varmaste kramarna!

  Gilla

 8. Tack för din kommentar Anita. Vet ju att du har mycket omkring dig just nu och förväntar mig inga kommentarer, men blir alltid lika glad när jag ser några rader från dig. Alltid ärliga och personliga tankar från din sida.

  Nu har jag ju sagt det förut, men det tål ju att upprepas: Lägg inte ner din blogg oavsett vad den heter. Bloggen är din livslina liksom fotografering. Dessa två är dina hobbyn och du gillar både bloggen och fotandet. Ingen – å då menar jag ingen – ska göra sig av med det h*n älskar. Absolut inte du! Hoppas du lyssnar på mig nu för 100:e gången.

  Jag saknar dina inlägg, funderingar och inte minst dina toppen bilder. Å det är jag säkert inte ensam om. Du har ju ungefär samma läsare som jag och de – precis som jag – tycker nog som jag. Det är jag helt övertygad om – eller ja, jag vet!!! Det är ju bara att läsa allas kommentarer!

  Ta det lugnt nu under jojoandet mellan Malta och Stockholm, MEN glöm inte bloggen när du har tid. Lust har du definitivt, det vet jag.

  PS. Du har min mejladress om du vill skriva av dig. Jag finns där för dig, det vet du! Styrkekram!

  Gilla

 9. Men nu gick det upp för mig att din blogg är avslutad!! Det känns inte bra och då menar jag utifrån ditt perspektiv. Vet att du haft det jobbigt. Kan jag göra ngt för dig tänker jag nu…? Stor stor cyberkram är det jag kan åstadkomma just nu! Alla mina tankar Anita!

  Gilla

 10. Nej men vad läser jag? Så himla tråkigt och oväntat. Man ska ju följa sitt hjärta givetvis. Men kanske bara en bloggpaus för att hitta blogglust? Hoppas på det för jag kommer att sakna dina inlägg 😦

  Gilla

  • Tack snälla Marit och övriga för omtänksamma rader. Nej, har inte tappat lusten att blogga, det hade nog varit lättare. Sjuder av inspiration och har mängder av bilder som bara ligger och väntar 😉 Men jag orkar inte längre med mina försök att utöva konsten att ”blogga utan att det syns”. Som jag skrev hos Anni, vi är bara två själar här i huset och när någon känner sig försummad måste annat läggas åt sidan…
   Lägger tillsvidare in en och annan bild på Google+. Nu längtar jag, liksom jag vet att de flesta av er gör, till våren 😎

   Gilla

 11. Inga kråkhopp idag och jag tror att jag vet ungefär hur gårdagens ska sitta ihop. Lite extra ord här o var som inte passar in i resten bara. Kram på dig!

  Gilla

 12. Får börja med att säga att det är en fantastisk bild, gillar ju dina bilder, det vet du. 🙂 Sen ser jag att du avslutar bloggen. Jag har dessvärre inte varit mycket i bloggvärlden den senaste månaden (om inte längre) så jag har inte besökt min favoriter (som bl a du är) så jag hade inte en aning om att det är lite struligt. Jag hoppas på att jag får mycket mer blogglust tillbaka och jag hoppas verkligen att du kommer tillbaka. Din fantastiska blå himmel vill jag/vi ha mycket av. 🙂
  Sköt om dig!

  Gilla

 13. Hoppas verkligen att du hittar tillbaka till din styrka att blogga och fotografera.
  Har förstått att du har en besvärlig period i ditt liv, inte minst med ert pendlanade mellan Malta och Stockholm som säkert tär på.
  Ta den tid du behöver, men kom sen tillbaka, vi är ju många som väntar på dig.

  Kram från Rantamor.

  Gilla

 14. Va??? Anita! missade totalt att du avslutar bloggen förra gången jag kommenterade inlägget. Så himla attans tråkigt för mig och alla andra som uppskattar dig så mycket. För det är så det är; jag uppskattar Maltas blå himmel i dina bilder men än mycket mer uppskattar jag det som är du i bloggen och det är det jag kommer att sakna grymt. Känner igen ditt dilemma sedan du skrev om det senast men hoppades/trodde att ni kanske löst det. Din inspiration och lust måste ju komma ut någonstans. Har ingen aning om hur Google+ funkar så liten chans att jag hittar dig där.
  Hur eller hur önskar jag dig det bästa bästa + att långpendligarna ger bra resultat. Jag blir alltid glad att höra från dig. Glöm inte att berätta om/när du dyker upp någon annanstans. Sköt om dig Anita !

  Gilla

 15. Min flytt är varken hemlig eller exotisk – London det vore något – jag dimper ner i Linköping och bortsett från alla skitbestyr är det spännande nog 🙂

  Gilla

 16. Vi är ju också bara två här hemma. Bloggar ju lika flitigt som du. Det gäller att se till att den andra hälften också har en hobby eller en sysselsättning som han/hon kan utföra. Att göra allt tillsammans nöter bara. Det har vi nog lyckats med maken och jag. Vi har alltid haft olika intressen som vi utfört separat. Sen gör vi mycket tillsammans också. Åtminstone nöter vi inte på varandra… än.
  Styrkekram!

  Gilla

 17. Jag saknar dig redan! Dina vackra bilder som är som bomull för själen! Men du vet bäst vad som passar dig. Jag går i funderingar själv hur jag ska göra. Ju mer engagerad jag blir politiskt desto mindre tid har jag till min blogg, och samtidigt blir jag mer bevakad av meningsmotståndare och journalister så min blogg kanske inte blir så ”hemlig” längre… Så, jag kanske måsta lägga ner, eller börja om med en mer uppstyrd och opersonlig blogg. Men jag vill inte riktigt…

  Kul om du ändå tittar in ibland, jag kommer att se fram emot det!

  Gilla

 18. Tack för din lista – ja, liiiite har vi ju gemensamt 🙂
  Duktig tjej med Google+. Har inte den blekaste hur man gör. Har inte försökt med Instagram heller…
  Kram till dig. Tre plusgrader. Med lite tur är snön snart ett minne blott 🙂

  Gilla

 19. Tog ett tag innan jag åter tog mig tilbaka och så ”försvinner” du – du med så fina och sköna bilder, men kommer du tillbaka någonstans någongång glöm inte att berätta. Försök att ha det gott och glöm inte att fota i alla fall.

  Gilla

 20. Polska vintern, ja det var så de förklarade det i tidningen. Med 10-15 minus på natten och några få minus på dagen. Men de har ju haft fel innan. Men du, lägger du ner bloggandet. det hoppas jag att du inte gör. Skulle sakna dina fina bilder från Malta.

  Gilla

 21. Tråkigt att du lägger ner din intressanta och bildmässigt alltid fantastiska blogg. Hoppas vägen dit du är på väg kanske leder tillbaka, dina bilder kommer jag verkligen att sakna!

  Gilla

 22. Ja, vad ska jag säga som inte bloggar så ofta numera…min mobil har tagit över och Instagram passar mig perfekt för tillfället! Ibland saknar jag bloggandet och gör ett inlägg för min egen skull för jag ser ju att följare försvinner….dyker bara upp vid fotoutmaningar! Jag har känt att det blivit för mycket vid datorn…-Du sitter bara där, har man fått höra!
  Du har verkligen visat många vackra bilder de gånger jag har klickat in här!
  Kram

  Gilla

 23. Nej, men lägger du ner! Tycker nästan gårdagen gick i avskedens tecken: Jag lägger ner Veckans fönster, du slutar blogga (och så slutade min fina chef igår). Lycka till i framtiden!

  Gilla

 24. Jag säger som Monica, får skriva här och hoppas att du ser det. Jag har inte Google+ och tänker inte skaffa det (av integritetsskäl). Uppskattar mycket att du kikar in hos mig, men saknar att inte kunna skriva tillbaka.
  Kram på dig!

  Gilla

 25. Oj va jag saknar dig och din blogg, precis som jag saknar dig inne
  på min kommentarsruta !!!
  Har ju inget sådant där google konto, eller vad det nu är,
  och jag hoppas, hoppas att du öppnar din blogg igen.

  Kram från Rantamor.

  Gilla

Skriv gärna en rad eller två.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s